Wednesday, October 04, 2006

nakna människor i göteborg

9 comments:

rosa fluff said...

jag gillar fluffet runt om. och att det är som flera lager fast ändå inte... jag är för trött för att förklara vad jag menar... men ändå...bra jobbat!

jacobsteel said...

:D tack! - jag blev glad för att det liksom verkade snyggt fast det var så himla skräpigt ritat. min "hit-and-miss" ratio är helt bedrövlig...

Morelli said...

Och bra rubrik!

rosa fluff said...

DU tyckte att det var skräpigt ritat. Du skulle skratta ihjäl dig om du såg mina krokier. men det får du inte för dom har jag slängt.

Det var en bra rubrik!
men "nakna brudar i göteborg" hade lockat fler besökare till din blogg.

jacobsteel said...

--- för att inte tala om vad rubriken "nakna kändisar i Stockholm" skulle kunna utverka för din blog...

Alexander said...

Please, read "An Ordinary Black Cat" (www.catyourway.com) it will be your favourite book by far and you will quote from that book in almost every conversation. You can also take part in the Contest for image makers! Read the details in my blog or in my webpage.

jacobsteel said...

kära "alexander" - tyvärr kan jag inte betala pengarna till din tävling,

men har du möjlighet att låna mig dom, och kanske säg tiotusen till, en faster i dalarna har lovat att lämna en förmögenhet åt mig. jag behöver bara säg, tiotusen i månaden i ett par år. jag lovar. det blir ditt livs bästa affär.

jacobsteel said...

du kan läsa mer om min faster på http://www.denlängstanäsan.se, kanske grips du också av hennes öde och önskar hjälpa till.

Unknown said...

Jag gillar din teckningsstil och jobbar som modell för kroki men även annat såsom kroppsmålning. Då jag verkar i Skåne har jag aldrig varit modell i Göteborg - ännu.

Som manlig modell blir det ofta möhippor som är uppdragsgivare men även konstskolor, evenemang, performance etc. händer.

http://konstmodell.se