Monday, August 27, 2007

veckans...

Var på black sheep med Wanloo då dom fyra på bilden satte sig bakom. Johan vart övertygad att dom kommit för att hämnas, alternativt spöka för oss.
Min flickväns kommentar var: "Ni måste ju blivit jätteglada när det kom fyra nerdar till."

Själv försöker jag komma fram till om det verkligen är läge att börja säga "LoL"... hmm... det ska tydligen vara det senaste.

Andra bloggar om:

8 comments:

Charlotte W said...

Alltså, undras hur stor skuld såna där typer har till biodöden egentligen? Man ser hellre film hemma, där man slipper dem...

jacobsteel said...

jag vill ju helst kasta ut tv och bara gå på bio. tyvärr tar ju dom hemska multiplexen över mer och mer i götet (snart, när jag samlat kraft och ritat något elakt ska jag dissa skiten ur det arkitektoniska fiaskot "Bergakungens salar" några meter från mitt hem) jag hatar verkligen multiplexbiografer... dom kan driva mig till soffan (men stora biografer gillar jag mkt).


well, och sen efter ett tag var det faktiskt riktigt mysigt med dom där långa slingrande skratten från bänken bakom varenda gång det pussades på vita duken. och dom råa macho-flabben så fort blodvite uppstod... ojoj... anakronistiskt och bra att se på film i främlingars sällskap...

Charlotte W said...

Aha, I get the picture...själv blir jag ganska lätt irriterad när andra i publiken reagerar "fel", skrattar åt något jag tycker är sorgligt e dyl...jag gillar att se film själv hemma. Men biografer måste förstås finnas, också. Och stora fina biografer hade ni ju innan en del av i Götet. Självklart finare än multiplexgrejen. Fuck multiplex.

jacobsteel said...

det kan gå åt två håll. typ: antingen blir det knäpp (mysig) rocky-horror-picture-show- stämning (vilket det var närmast) eller så blir det "gud i himlen, vad är det frågan om???"... --- och folk som skrattar på fel ställe är ett samhällsproblem.

det blir mycket film hemma, men alltså, hade jag fått välja se hemma eller i en halvtom sliten salong - då hade vardagsrummet förlorat fett!
stora biografer härskar. multiplex är lika kul som koloskopi.


och den som "ritade" bergakungens salar borde inte lämnas ensam med papper och penna!

John Eje Thelin said...

Senaste? Jag hörde EverQuest-nördar säga "låll" redan 2002.

jacobsteel said...

2002? EverQuest? Du store tid!

*håller i hatten*

Rollx said...

Tack för filmtipset. Rullen verkar LoL. :)

Ser bra ut, det din flickvän har målat ihop.

jacobsteel said...

jorå, rullen vart helt ok.

och tack - det ska jag hälsa henne! :)