Saturday, August 30, 2008

Mer metan? --- Bli artfiende nu!

Läser i tidningen om hur det håller på att bli mer metan i luften.

Vi människor är för trista. Vi ger typ planeten en enda tv-kanal, ett enda program och fem repliker. Minsta mördarsnigel är oändligt överlägsen en iPhone i design.

Vi har såna problem med våra metriska standarder och våra adaptrar och hur vi måste laga våra grejer. I naturen passar allt ihop och går nåt sönder äter alltid nån upp det. Problem solved!

Mänsklig verksamhet är till största delen ett enda "över ån efter vatten" mest hela tiden. OK, resan över ån är underhållande för alla och envar. Men allvarligt talat. Vi är för fantasilöst kassa som art för få lov att konsumera sönder allt för dom andra.

Jag vill ställa mig på andra sidan. Jag VILL ha en sån här tröja. Kanske skulle man skriva "artförrädare"?
Nåväl, nån som vet var man trycker en?

Andra bloggar om: , ,

3 comments:

Charlotte W said...

"Artfiende" låter tjusigare än "artförrädare" tycker jag.
Det ska vara ganska lätt att med hjälp av sin dator & en skrivare göra eget tröjtryck. En kompis gjorde flera sådana till mig för ett par år sen & de blev riktigt bra. Man skriver ut nåt på specialpapper som man sen stryker fast på tröjan, liksom. Kolla runt efter grejer på Claes Ohlsson eller annan hobbybutik. Eller googla! :-)

jacobsteel said...

du har nog rätt, det är snärtigare på nåt vis. och så antyder det inte att man liksom bytt sida... ;)

Hanna said...

jag gjorde väldigt mkt såna t-shirts ett tag. Scannade in gamla flyers och tryckte ut och strök på tröjor. Mkt mkt fint.