Sunday, January 25, 2009

Veckans teckning - film film film!!!

Egen premiär gick bra (allt funka perfekt, hatten av till Hagabion) med det extra guldet att jag blev kontaktad av en US-festival direkt efter som bad mig skicka till dom med. Sen får man ju se hur det går. Men ändå. :D

"Ebbe the movie" var riktigt bra, att man skulle få en fet skröna var väl väntat, men att historien skulle komma fram så klar och med så rara detaljer (barndomsvänner, imitation av röst etc) var bonus.

Helgens film- upplevelse var annars lätt "Waltz with Bashir". Spännande som en deckare kommer den nära att förklara både det makalösa slarvet bakom krig som själva minnets förrädiska natur. Fullständigt outstanding. Se den. Det finns biljetter kvar på Draken. DRAKEN för tusan! Se en fantastisk tecknad film på FILM på STOR DUK! (vi snackar inte video-projektor i nåt sunkigt bergrum utan _riktig_ film!!! på riktig _biograf_!!!) Ta ledigt från jobbet och se den. Nu!

Snabbskiss på dom stolta skaparna till Ebbe the Movie (stolta men lite paffa över lite teknikstrul) och smygfoto från fullsatt salong på min lilla premiär.

Andra bloggar om: , ,

3 comments:

Johannes said...

Internationell storkändis, alltså? Gratulerar!

Hur goda är utsikterna att få se den via den serien tuber någon gång?

jacobsteel said...

Tack... men kändis? --- jösses... långt därifrån, ;) men fortfarande väldigt kul...

tuber? Youtube etc? Tja, många festivaler har lite "ensamrättskrav" så först ska man väl skicka runt den och se om den kommer in... men sen så...

Johannes said...

Det där med tuberna var mer en vink åt vår käre Ted Stevens och hans förklaring om vad internet är för nåt :)

Och vad bra! Den som väntar på nåt gott...